Naam Giakoumakis spookt door Vitesse-hoofden: 'Ons lesje geleerd'

Reacties

Vitesse wil zaterdag een einde maken aan de slechte reeks in de Eredivisie. De Arnhemmers zijn voorbereid om het VVV-kanon Giorgios Giakoumakis dit keer wel het zwijgen op te leggen.

Naam Giakoumakis spookt door Vitesse-hoofden: 'Ons lesje geleerd'
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
4 - 1
VVV-Venlo
VVV-Venlo

De naam Giakoumakis spookt ongetwijfeld nog door de Arnhemse hoofden. Zeker in deze dagen, met de dubbele ontmoeting met VVV-Venlo voor de boeg. Zaterdag in de Eredivisie, dinsdag in de halve finale van de strijd om de KNVB-beker.

De Griekse spits heeft Vitesse bij de laatste confrontatie veel pijn gedaan. Hij was eind januari hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de pijnlijke nederlaag in Venlo. Het bleek bovendien de start van een mindere periode van de Arnhemmers, die aan de laatste vijf duels slechts één punt overhielden.

'Het begon tegen VVV-Venlo', zegt Vitesse-trainer Thomas Letsch in de aanloop naar het thuisduel met de Limburgers. In zijn ogen kreeg Giakoumakis in Venlo te veel ruimte van zijn ploeg. 'Hij maakte drie doelpunten vanuit een standaardsituatie en één doelpunt was een lucky. Maar natuurlijk is hij de gevaarlijkste speler van VVV en we hebben een duidelijk plan over hoe we hem moeten verdedigen. We hebben ons lesje geleerd van de wedstrijd in Venlo.'

Vitesse heeft meer redenen om positief gestemd te zijn. In Gelredome is een nieuwe grasmat gelegd. Letsch prijst zich er heel gelukkig mee. 'Het is ook goed dat we er vandaag met een volledige groep op hebben kunnen trainen. Om het gevoel te krijgen op de nieuwe mat en te kijken hoe de mat zich houdt. Maar, het is alleen een goed veld als we er zaterdag drie punten op pakken.'

Vitesse
Vitesse
2 - 0
VVV-Venlo
VVV-Venlo
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.