Naam Blind valt weer bij Ajax: 'Contact gehad met Van Gaal'

Reacties

De naam van Danny Blind valt bij de raad van commissarissen van Ajax. De oud-voetballer zegt bij voorbaat geen 'nee' tegen die functie.

Naam Blind valt weer bij Ajax: 'Contact gehad met Van Gaal'
© Pro Shots

Omdat Louis van Gaal Ajax dient als adviseur, is het niet onlogisch dat ook Blind weer wordt genoemd in Amsterdam. Hij was eerder voetbalcommissaris, maar verliet die post zodat hij assistent-trainer van het Nederlands elftal kon zijn. Mogelijk keert Blind nu weer terug in de rvc van Ajax.

'Het is belangrijk dat er een nieuwe algemeen- en technisch directeur komt en er zal ook een technische man in de rvc moeten komen. Wie weet', zegt Blind bij Ziggo Sport. 'Nee, ik heb daar nog niet over gesproken, maar ik heb wel contact gehad met Louis. Het zou kunnen, maar zover is het nog niet. We gaan het zien, er zijn mogelijkheden. Er werd ook gesuggereerd dat ik hoofd jeugdopleidingen of technisch directeur kon worden, maar ik ben niet in the running om weer 24/7 te werken.'

Blind verliet de rvc van Ajax juist met de nodige rumoer. 'Ik was het niet eens met een behoorlijk aantal transfers. Inmiddels zijn bijna al die spelers weer weg, dus dat had ik zo gek nog niet gezien. Nu is er weer een andere situatie. Het blijft Ajax, de club waar ik van hou.'

Er komt bij Ajax een plek in de rvc vrij omdat algemeen directeur Jan van Halst niet terugkeert in die functie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.