Na PSV treft ook Feyenoord maatregelen vanwege Corona-virus

Reacties

De spelers van PSV zullen zondag na afloop van het uitduel met FC Groningen niet in de mixed zone verschijnen. Het is een voorzorgsmaatregel naar aanleiding van de uitbraak van het Corona-virus. Later werd bekend dat Feyenoord vergelijkbare maatregelen treft. 

Na PSV treft ook Feyenoord maatregelen vanwege Corona-virus
© Pro Shots

PSV volgt daarmee het advies van de autoriteiten. De Eredivisie CV adviseert spelers om niet in drukke ruimtes te komen, terwijl het RIVM afgelopen vrijdag de provincie Noord-Brabant aanmerkte als risicogebied en inwoners met verkoudheidsklachten verzocht om binnen te blijven.

PSV zal wel een toelichting geven op de wedstrijd tegen FC Groningen, maar alleen op de persconferentie. Daar schuift behalve trainer Ernest Faber ook aanvoerder Denzel Dumfries aan. Om 16.45 uur is de aftrap van de laatste Eredivisie-wedstrijd van deze zondag.

Feyenoord
Ook Feyenoord heeft na overleg met de clubarts besloten de mediacontacten rond wedstrijden voorlopig tot een minimum te beperken. Ook in De Kuip zullen na het duel met Willem II geen spelers in de mixed zone verschijnen. Wel houdt trainer Dick Advocaat zijn reguliere persconferentie.

In de Serie A heeft de uitbraak van het Corona-virus al veel grotere gevolgen.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.