Na Italië gaat Sporkslede nieuw buitenlands avontuur aan

Reacties

Fabian Sporkslede vervolgt zijn carrière in Georgië. De 27-jarige verdediger gaat voor twee seizoenen tekenen bij Dinamo Tbilisi. Sporkslede zat sinds de zomer zonder club nadat RKC Waalwijk zijn contract niet verlengde.

Na Italië gaat Sporkslede nieuw buitenlands avontuur aan
© Pro Shots

Sporkslede streek in september 2019 neer in Waalwijk nadat hij was vertrokken bij NAC Breda. De rechtsback kwam tot zeven optredens voor RKC, waarna de club besloot om niet met hem verder te gaan. Sporkslede dook vervolgens op bij Jong Ajax om zijn conditie op peil te houden.

Het was niet voor het eerst dat Sporkslede een half jaar zonder club zat. Na zijn vertrek bij Ajax, dat hem ook nog verhuurde aan Willem II, wachtte de verdediger ook even op een club. In januari 2016 tekende hij bij Chievo uit Italië, dat hem voor een half jaar verhuurde aan Racing Roma.

In Georgië komt Sporkslede terecht bij de kampioen van het land. Dinamo Tbilisi eindigde bovenaan met vier punten meer dan Dinamo Batumi. De enige landgenoot van Sporkslede vertrok onlangs juist bij de club. Dinamo Tbilisi nam afscheid van een aantal spelers, onder wie Rodney Klooster.

Bekijk hier al onze video's
Meer F. Sporkslede
Meer over F. Sporkslede
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.