Na CL-nederlaag ook op blessurefront slecht nieuws voor Bosz

Reacties

Peter Bosz heeft een dag na de teleurstellende nederlaag in de Champions League weer een tegenvaller te verwerken gekregen. Leon Bailey liep woensdagavond in het thuisduel met Lokomotiv Moskou (1-2) een hamstringblessure op en zal vier weken uitgeschakeld zijn.

Na CL-nederlaag ook op blessurefront slecht nieuws voor Bosz

De 22-jarige Bailey raakte in de eerste helft van het duel met Lokomotiv geblesseerd en werd vervangen door Lucas Alario. De Jamaicaan deed tot nu toe in alle wedstrijden van Leverkusen mee en is als linksbuiten een belangrijke kracht voor Bosz.

Leverkusen heeft met Alario, Paulinho en de van Paris Saint-Germain overgekomen Moussa Diaby enkele alternatieven voor Bailey. De aanvaller mist de competitiewedstrijden tegen 1. FC Union Berlin, FC Augsburg en RB Leipzig en ook het Champions League-duel met Juventus. Op 18 oktober, tegen Eintracht Frankfurt, hoopt Bailey er weer bij te zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayer Leverkusen
Meer over Bayer Leverkusen
Meer L. Bailey
Meer over L. Bailey
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.