Na 547 wedstrijden vindt cultheld Fleuren het mooi geweest

Reacties

Niels Fleuren heeft zijn laatste wedstrijd in het betaalde voetbal gespeeld. De 35-jarige cultverdediger van TOP Oss was in het bezit van een aflopend contract en vindt het na negentien seizoenen als profvoetballer mooi geweest.

Na 547 wedstrijden vindt cultheld Fleuren het mooi geweest
© Pro Shots

Fleuren brak door bij VVV-Venlo, waarvoor hij meer dan 350 wedstrijden speelde. De voormalig jeugdinternational van Oranje kwam daarna één seizoen uit voor FC Emmen en stapte daarna over naar TOP Oss. Daar speelde hij meer dan honderd wedstrijden.

Op LinkedIn blijkt dat Fleuren zijn wedstrijden nauwkeurig heeft bijgehouden: 490 competitieduels en 547 inclusief beker en play-offs. De verdediger scoorde twee keer. Zestien jaar stond de teller op één, maar in wat nu zijn laatste wedstrijd als prof blijkt te zijn was Fleuren ook trefzeker. Op bezoek bij Jong Ajax maakte hij in april de eretreffer: 4-1. 'Of het toeval is dat een van die twee doelpunten in mijn allerlaatste minuut betaald voetbal is gevallen? Nee, dit heeft zo moeten zijn', schrijft Fleuren.

Fleuren was bij TOP al niet alleen meer speler. In zijn laatste twee jaar werkte hij ook als kantoormedewerker. De verdediger bedankt in zijn bericht op social media twee personen. 'Pap en mam, enorm bedankt voor jullie steun, vertrouwen, bereidheid en altijd voor mij klaar te hebben gestaan. Zonder jullie was dit nooit gelukt. Pap, hopelijk heb je van boven met trots gekeken en 'ooit' zal ik in jouw voetsporen treden om de cirkel echt rond te maken.'

Bekijk hier al onze video's
Meer N. Fleuren
Meer over N. Fleuren
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.