Doekje voor het bloeden voor TOP Oss: Fleuren scoort na ruim 16 jaar (!) weer

Reacties

Niels Fleuren heeft maandagavond voor het eerst in ruim zestien jaar gescoord in het betaald voetbal. De 35-jarige linksback tekende vlak voor tijd voor de eretreffer namens TOP Oss tegen Jong Ajax.

Doekje voor het bloeden voor TOP Oss: Fleuren scoort na ruim 16 jaar (!) weer
© Pro Shots
Jong Ajax
Jong Ajax
4 - 1
TOP Oss
TOP Oss

Het stond mede door goals van Brian Brobbey en Mohamed Ihattaren al 4-0, toen het onwaarschijnlijke gebeurde: een doelpunt van Fleuren. De Maldini van De Koel had in oktober 2005 ooit gescoord voor VVV-Venlo in het Eerste Divisie-duel met Haarlem. Sindsdien bleef het wachten op zijn tweede treffer in meer dan 500 wedstrijden in het betaald voetbal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het zeldzame doelpunt van Fleuren mocht dan mooie statistieken opleveren, veel had TOP Oss er niet aan tegen Jong Ajax, dat met onder anderen Brobbey, Ihattaren en Mohamed Daramy in de aanval een sterk elftal op de been bracht. De Brabanders hadden daar zo hun bedenkingen bij, bleek maandagavond uit een aantal posts op Twitter. 

Trainer Bob Peeters zag dat Jong Ajax vooral een stuk efficiënter was. Zo miste Kay Tejan een goede kans om TOP Oss op 0-1 te zetten. De 25-jarige spits maakte bij ESPN zelf niet zo'n probleem van de sterke samenstelling van Jong Ajax. 'We hebben verloren, maar we hebben tegen leuke tegenstanders gespeeld, dat is ook wel mooi om mee te maken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.