MVV-spits Kostons werkt aan zelfvertrouwen met elf goals in oefenduel

Reacties

Koen Kostons heeft zich zaterdag heerlijk kunnen uitleven. De aanvaller van MVV Maastricht scoorde liefst elf keer in de oefenwedstrijd tegen VV Bunde en had daarmee een enorm aandeel in de monsterzege van zijn ploeg: 0-21.

MVV-spits Kostons werkt aan zelfvertrouwen met elf goals in oefenduel

VV Bunde komt uit in de vierde klasse van het amateurvoetbal en had werkelijk niets in te brengen tegen eerstedivisionist MVV. Kostons had het wel naar zijn zin in Bunde en maakte liefst elf goals, waaronder een zuivere hattrick voor de 0-1, 0-2 en 0-3. Naast Kostons waren ook Dogan Golpek (2), Jonathan Okita (2), Nino Everaers, Maxime Gunst, Pieter Nys, Kjell Knops en Ricardo Ippel trefzeker voor MVV. Tot overmaat van ramp voor Bunde werd er ook nog een eigen goal gemaakt.

Bij MVV stond Okita vandaag overigens in de basis. De topscorer van de Limburgers trainde tijdelijk apart, omdat hij volgens de clubleiding te veel bezig zou zijn met een transfer. Okita is inmiddels weer in genade aangenomen en deed tegen Bunde ruim een uur mee. Vervolgens werd hij vervangen door aanwinst Asumah Abubakar.

MVV speelt dinsdag 7 augustus zijn volgende oefenwedstrijd, tegen het Belgische Spouwen-Mopertingen. De Keuken Kampioen Divisie begint voor de ploeg van Ron Elsen op vrijdag 17 augustus met een thuiswedstrijd tegen TOP Oss.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.