Musaba met Sheffield Wednesday het Championship in

Reacties

Anthony Musaba vervolgt zijn carrière in het Championship. De 22-jarige aanvaller uit Beuningen verhuist van AS Monaco naar Sheffield Wednesday.

Musaba met Sheffield Wednesday het Championship in
© Pro Shots

De club die op spectaculaire wijze via de play-offs promoveerde naar het tweede niveau van Engeland doet niet uit de doeken voor hoeveel jaar Musaba tekent. 

Het afgelopen halfjaar speelde Musaba op huurbasis voor NEC. Toen mocht hij zestien keer opdraven in de Eredivisie, waarvan veertien keer als invaller. Hij scoorde op bezoek bij Excelsior (0-3).

Musaba speelde in de jeugd van NEC en maakte in de zomer van 2020 voor tweeënhalf miljoen euro de overstap naar Monaco. Dat leende hem achtereenvolgens uit aan Cercle Brugge, SC Heerenveen, FC Metz en NEC. Hij speelde geen enkel duel voor Monaco in de Ligue 1. Wel mocht hij één keer twee minuten opdraven in de voorronde van de Champions League tegen Sparta Praag in 2021 (0-2 zege).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.