Müller krijgt lachers op de hand met gevatte tweet over Bale

Reacties
Müller krijgt lachers op de hand met gevatte tweet over Bale
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Thomas Müller heeft dinsdag de lachers op zijn hand gekregen. De schaduwspits van Bayern München reageerde gevat op een tweet van het officiële account van de Champions League, door Gareth Bale te taggen.

Het Champions League-account tweette een oude foto uit juli 2001, waarop David Beckham in het kader van een reclamespotje voor Adidas een bal richting een hole schiet op de golfbaan. 'Noem een speler die deze altijd zou maken', luidde het bijschrift.

Müller reageerde simpelweg met: '@GarethBale11?' Zijn tweet is ruim vijfduizend keer geretweet en ruim vijftigduizend keer geliket, een veelvoud van de originele tweet waarop hij reageerde. De suggestie van Müller was uiteraard een knipoog naar de alom bekende voorliefde van Bale voor golf. Vorige week verkaste de Welshman overigens transfervrij van Real Madrid naar LAFC in Los Angeles.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.