Mourinho ziet landgenoot vlak voor duels met Feyenoord vertrekken bij Roma

Reacties

AS Roma neemt na deze transferperiode afscheid van technisch directeur Tiago Pinto. Dat heeft de Europa League-tegenstander van Feyenoord donderdagmiddag bevestigd.

Mourinho ziet landgenoot vlak voor duels met Feyenoord vertrekken bij Roma
© Pro Shots

Italiaanse media meldden eerder vandaag al dat het aflopende contract van Pinto niet zou worden verlengd. Later werd duidelijk dat de 39-jarige Portugees al na de winterse transferperiode zou vertrekken. Roma heeft nu bekendgemaakt dat de samenwerking op 3 februari in goed overleg wordt beëindigd.

Pinto is na drie jaar als technisch directeur bij Roma van mening dat zijn cyclus bij de Giallorossi erop zit en maakt ruimte voor zijn opvolger, die de verliezend Europa League-finalist van vorig seizoen in de komende weken bekend zal maken. De nieuwe technisch directeur kan dan het transferbeleid voor de zomer uitstippelen.

Onder het bewind van Pinto won Roma in 2022 de Conference League door Feyenoord in de finale te verslaan. Op 15 en 22 februari zijn de Rotterdammers opnieuw de tegenstander in de tussenronde van de Europa League. Voor die tijd hoopt trainer José Mourinho nog op wat versterking, al zijn de financiële middelen beperkt.

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.