Mourinho moedigt Spurs-leiding aan voor transfer: 'Deze jongen verdient het'

Reacties

José Mourinho wil Giovani Lo Celso erg graag definitief aan Tottenham Hotspur binden. De manager sprak na de FA Cup-wedstrijd tegen Southampton vol lof over de huurling.

Mourinho moedigt Spurs-leiding aan voor transfer: 'Deze jongen verdient het'
© Pro Shots

Bij het 1-1 gelijkspel tegen Southampton stal Lo Celso de show bij de goal van Spurs. Met een Lionel Messi-achtige dribbel deed hij een groot deel van het voorbereidende werk bij de goal van Heung-Min Son. Mourinho was al langer onder de indruk van de kwaliteiten van de spelmaker en moedigde de clubleiding van Tottenham Hotspur zaterdag aan om actie te ondernemen.

Tottenham huurt Lo Celso momenteel nog van Real Betis en heeft twee opties tot koop: deze winter kan hij gekocht worden voor iets meer dan 32 miljoen euro, komende zomer kan hij vastgelegd worden voor iets meer dan veertig miljoen euro. Volgens Mourinho zijn twijfels daarover absoluut niet nodig.

'Deze jongen verdient het', sprak de Portugees bij Sky Sports. 'Hij heeft een geweldige groei doorgemaakt sinds ik hier gekomen ben. Voor mijn komst spelde hij amper een wedstrijd, maar hij begreep wat ik van het team vroeg. Hij leert snel, is een goede knul en ik denk dat hij zelf heeft afgedwongen dat de club hem gaat kopen. Dat zou niet meer dan normaal zijn. Hij verdient het.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.