Mourinho legt uit waarom hij tijdens Europees duel aan Bayern dacht

Reacties

AS Roma-trainer José Mourinho moest bekennen dat hij tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Real Sociedad een beetje jaloers was op collega-trainer Julian Nagelsmann van Bayern München.

Mourinho legt uit waarom hij tijdens Europees duel aan Bayern dacht
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
2 - 0
Real Sociedad
Real Sociedad

De Italianen wonnen met 2-0 in eigen huis, maar Mourinho denkt dat de uitslag hoger uit had kunnen vallen als hij wat meer wisselmogelijkheden had gehad. Die personele problemen had Bayern niet, zag Mourinho woensdagavond.

'Ik had het niet makkelijk', vond Mourinho na de zege op Sociedad. 'Ik had maar één aanvaller op de bank. Tegen Paris Saint-Germain had Bayern Serge Gnabry, Sadio Mané en Leroy Sané op de bank. Slechts een van hen was voor mij genoeg geweest', glimlachte hij na de zege.

In eigen huis gaf de Portugese coach uiteindelijk speeltijd aan onder anderen Rick Karsdorp en Georginio Wijnaldum. De middenvelder viel in voor het laatste half uur, Karsdorp speelde de hele wedstrijd. Onder Mourinho zette AS Roma vier van zijn laatste vijf duels om in winst. De volgende tegenstander in de Serie A is Sassuolo.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.