'Mourinho krijgt zijn zin en wordt bij Roma herenigd met United-lieveling'

Reacties

AS Roma lijkt zich op korte termijn te gaan versterken met Nemanja Matic. De Romeinen hoeven geen transfersom neer te tellen voor de 33-jarige middenvelder, die deze zomer uit zijn contract loopt bij het Manchester United van Erik ten Hag.

'Mourinho krijgt zijn zin en wordt bij Roma herenigd met United-lieveling'
© Pro Shots

Dat melden verschillende Italiaanse media. Matic is een goede bekende van José Mourinho, die de Servisch international zowel bij Chelsea als United al onder zijn hoede had. Bovendien onderhoudt zaakwaarnemer Vlado Lemic een goede band met Tiago Pinto, de technisch directeur van Roma.

Matic tekent in Stadio Olimpico een eenjarig contract met de optie op nog een seizoen. Voor Pinto is dat ook een persoonlijke overwinning, omdat de beleidsbepaler Henrikh Mkhitaryan tot zijn teleurstelling niet kon overtuigen zijn contract bij Roma te verlengen. De Armeniër lijkt transfervrij over te stappen naar Internazionale.

Matic wordt in augustus 34 jaar en speelde dit seizoen 32 competitiewedstrijden voor Manchester United. Daarin was de routinier goed voor vier assists.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.