'Mourinho kort na ontslag bij AS Roma al op weg naar volgende club'

Reacties

José Mourinho werd deze week ontslagen bij AS Roma, maar het ziet ernaar uit dat de coach niet lang zonder werk zal zitten. Meerdere bronnen melden dat The Special One zijn carrière kan gaan voortzetten in Saoedi-Arabië, bij Al-Shabab.

'Mourinho kort na ontslag bij AS Roma al op weg naar volgende club'
© Pro Shots

Mourinho had al eerder naar Saoedi-Arabië kunnen gaan, maar wees een lucratief voorstel toen af, omdat hij zijn contract bij Roma wilde uitdienen en misschien zelfs wel wilde verlengen. Deze week besloot de clubleiding echter om de samenwerking stop te zetten, waardoor de oefenmeester nu alsnog aan de slag kan gaan in de Saudi Pro League.

Volgens Sky Italia is Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Mourinho, reeds in gesprek met Al-Shabab. Die club staat momenteel elfde in de competitie. De bekendste namen in de selectie van de middenmoter zijn Yannick Ferreira Carrasco, Romain Saïss en Éver Banega.

Mourinho zou volgens de berichtgeving de zekerheid willen hebben dat er meer bekende namen gehaald kunnen worden: pas dan wil hij aan de slag gaan bij Al-Shabab. Dit is overigens de oude werkgever van Marcel Keizer, die begin september al na een maand werd ontslagen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.