Keizer al na een maand ontslagen in Saoedi-Arabië

Reacties

Het dienstverband van Marcel Keizer bij het Saoedische Al-Shabab is al heel snel tot een einde gekomen. De trainer is ontslagen, ruim een maand nadat hij werd aangesteld.

 Keizer al na een maand ontslagen in Saoedi-Arabië
© Pro Shots

Op 27 juli jl. kwam het bericht dat de trainer uit Badhoevedorp zijn krabbel had gezet onder een contract voor één seizoen. Na vijf speelronden in de Saudi Pro League is die verbintenis al door de papierversnipperaar gegaan. Al-Shabab staat gedeeld laatste met twee punten uit vijf wedstrijden in de competitie. Vorige week nog was er een kansloze nederlaag bij het Al-Nassr van Cristiano Ronaldo, de druppel was zaterdag een thuisnederlaag tegen Khaleej (1-3).

Keizer, die in het Nederlandse profvoetbal eindverantwoordelijke was bij achtereenvolgens Telstar, FC Emmen, SC Cambuur, Jong Ajax en Ajax, werkte voor zijn ultrakorte passage in Saoedi-Arabië vier jaar in een ander land in het Midden-Oosten. Hij stond tussen 2019 en 2023 aan de leiding bij Al-Jazira uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Carrasco
De opvolger van Keizer krijgt overigens een goede versterking ter beschikking om het tij te keren. Yannick Carrasco speelt voortaan bij Al-Shabab, de club heeft vijftien miljoen euro betaald om de Belgische buitenspeler los te weken bij Atlético Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.