Mourinho geeft League Cup-kansen al op: 'Die keuze is voor ons gemaakt'

Reacties

José Mourinho denkt niet dat zijn Tottenham Hotspur de League Cup gaat winnen, zo heeft hij gezegd in aanloop naar het duel met Chelsea in de vierde ronde van dat toernooi. Een dag na het teleurstellende 1-1 gelijkspel tegen Newcastle United (1-1) blikte Mourinho alweer vooruit op de volgende wedstrijd in het moordende schema van zijn ploeg.

Mourinho geeft League Cup-kansen al op: 'Die keuze is voor ons gemaakt'
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
ns
1 - 1
Chelsea
Chelsea

Tottenham speelt dinsdag tegen Chelsea, donderdag in de Europa League tegen Maccabi Haifa en zondag staat de Premier League-wedstrijd tegen Manchester United op het menu. 'Ik zou graag voor de winst van de League Cup willen strijden, maar ik denk niet dat dit lukt. Het behalen van de groepsfase van de Europa League is heel belangrijk voor ons, ook omdat dit geld oplevert', zei Mourinho in aanloop naar de wedstrijd tegen Chelsea.

Mourinho stelt dat het niet zijn keuze is geweest om de League Cup-kansen van zijn ploeg zo laag in te schatten. 'Die keuze is voor ons gemaakt. Dat heeft de EFL (de Engelse profvoetbalorganisatie, red.) voor ons gedaan. Ze hebben niet eens een probleem gecreëerd, ze hebben gewoon een beslissing voor ons genomen. Chelsea speelde zaterdag, wij zondag. Na deze wedstrijd speelt Chelsea pas weer in het weekend. Dus als de Chelsea-manager kan spelen met elke speler die hij zou willen kiezen. Hij kan beslissen niet te rouleren met hun geweldige team.'

Mourinho zelf kan geen beschikking doen op onder anderen Heung-Min Son, die met een hamstrinblessure afhaakte tegen Newcastle United. 'Sonny is pas de eerste. Er zullen er nog veel meer volgen', besloot Mourinho.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.