Mourinho gaat uit zijn dak na behalen finale en wordt zelfs even emotioneel

Reacties

José Mourinho was na afloop dolblij met het behalen van de Europa League-finale. AS Roma legde Bayer Leverkusen over twee wedstrijden over de knie en na afloop waren alle camera's gericht op Mourinho.

Mourinho gaat uit zijn dak na behalen finale en wordt zelfs even emotioneel
© Screenshot ESPN
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
0 - 0
AS Roma
AS Roma

Mourinho ging na het laatste fluitsignaal uit zijn dak en werd daarbij zelfs even kort emotioneel. Daarna vierde hij feest met de meegereisde Roma-supporters en knuffelde hij zijn spelers. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Mourinho is een meester in het behalen van finales, zo lijkt wel. In 2003 won hij met FC Porto de UEFA Cup en een jaar later de Champions League. Die won Mourinho in 2010 ook met Internazionale. The Special One pakte in 2017 ten koste van Ajax de Europa League als manager van Manchester United, versloeg vorig jaar Feyenoord in de finale van de Conference League en meldt zich nu weer in de finale van een Europees toernooi. Opvallend is vooral dat Mourinho nooit een Europese finale verloor en tegenstander Sevilla zes van de zes Europa League-finales won.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.