Mourinho doet niet moeilijk en verklapt basisplek Karsdorp

Reacties

José Mourinho wilde dinsdag niet al te veel prijsgeven over zijn strijdplan voor de Conference League-finale tegen Feyenoord. Wel gaf hij de Nederlandse voetbalsupporter alvast een cadeautje. Rick Karsdorp mag namelijk in de basiself beginnen.

Mourinho doet niet moeilijk en verklapt basisplek Karsdorp
Meer over het Conference League-avontuur van Feyenoord lezen? Bestel hier onze luxe Feyenoord-special. Als abonnee krijg je twintig procent korting en hoef je geen verzendkosten te betalen.

Nog geen PRO-abonnee? Word hier lid en krijg de special erbij!

Onder The Special One is Karsdorp in de Serie A uitgegroeid tot een gerespecteerde waarde. In de Italiaanse hoofdstad heeft de vleugelverdediger het voetbalgeluk inmiddels gevonden. Het vertrouwen van de Portugees in zijn pupil resulteert voor de speler, die onlangs terugkeerde in de voorselectie van Oranje, in een basisplaats tegen Feyenoord.

Van alle spelers in de selectie van Roma behoort Karsdorp tot de topdrie met de meeste speelminuten. En dus gaf Mourinho zijn naam voor de camera's van ESPN alvast prijs voor de eindstrijd. Zo mag nota bene de oer-Feyenoorder zijn oude liefde proberen af te houden van Europees zilverwerk.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Europa Conference League
Meer over UEFA Europa Conference League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.