Moreno vindt duel met Wolfsburg niet doorslaggevend

Wat PSV-verdediger Héctor Moreno betreft ligt de sleutel tot success tegen VfL Wolfsburg in de concentratie. Hij ziet het duel als belangrijk, maar nog niet als doorslaggevend.

De Mexicaan schoof maandagmidag met trainer Phillip Cocu aan voor de persconferentie waarop werd vooruitgeblikt naar het Champions League-duel van dinsdag. Daarin werd hem gevraagd naar welke lessen PSV uit het heenduel (2-0 nederlaag) heeft getrokken. 'Dat details erg belangrijk zijn', was het antwoord van Moreno. 'We speelden een fantastische eerste helft, maar meteen in de tweede helft stonden we achter.'

En dat moet verbeteren. 'We moeten 95 minuten, of hoelang de wedstrijd ook duurt, geconcentreerd blijven. Voor mij zit 'm dat in geen tegengoals krijgen, omdat ik een verdediger ben. Maar we moeten als team gewoon gefocust zijn.'

Moreno ziet het duel nog niet als cruciaal. 'Of we moeten winnen? Dat willen we natuurlijk wel. Deze wedstrijd is heel belangrijk met het oog op de volgende ronde. Maar er zijn nog drie duels te gaan. Bij een overwinning hebben we het zelf nog in de hand en zijn we niet afhankelijk van anderen.'