Morata lijkt pijlen na frustrerende winter op Premier League te richten

Reacties

Álvaro Morata heeft een frustrerende maand achter de rug. De Spaanse spits wordt momenteel door Atlético Madrid verhuurd aan Juventus, maar zocht een nieuwe werkgever. Dat lukte echter niet, ondanks interesse van diverse topclubs.

Morata lijkt pijlen na frustrerende winter op Premier League te richten

Lange tijd was Barcelona het meest concreet in de markt voor Morata, die zijn pijlen volgens Marca volledig op de Catalanen gericht had. Atlético zette echter een streep door de overgang. De Madrilenen wilden niet meewerken aan het versterken van een concurrent.

Door de voor Morata teleurstellende afloop van de transferdeadline is hij nog tenminste een half seizoen speler van Juve. En dat voor het tweede jaar op rij, waarbij de Turijnse club een jaarlijkse huursom van tien miljoen euro naar Spanje overmaakt.

De optie tot koop die de Italianen in de onderhandelingen bedongen, lijkt echter niet gelicht te worden. Daardoor zal Morata in de zomer een nieuwe jacht op een verse werkgever inzetten. Zeker vanwege het feit dat Atlético geen toekomst meer voor hem in Madrid ziet.

Met nog een contract voor één seizoen werkt de club aan een oplossing. En volgens het Spaanse medium lijkt de Premier League de nieuwe bestemming van Morata te worden. Met Arsenal als grootste gegadigde.

Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.