Mooie geste Maximiliano Romero, Klopp wil Schots accent aanscherpen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mooie geste Maximiliano Romero, Klopp wil Schots accent aanscherpen

• Jürgen Klopp is dolblij dat Andrew Robertson langer aan Liverpool blijft verbonden en dat heeft niet alleen te maken met sportieve redenen. De verdediger helpt de manager namelijk zijn Schotse accent te verbeteren, op die manier kan de Duitser beter communiceren met clublegende Kenny Dalglish. 'Het gaat de laatste tijd iets beter, maar het is nog anders dan de taal van Dalglish', vertelde Klopp vrijdag tijdens een persmoment.

• Na hun actieve carrière doen Lerin Duarte en Brandley Kuwas er goed aan te kiezen voor de journalistiek. Het Heracles Almelo-duo vindt snel de juiste woorden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Maximiliano Romero is de beroerdste niet. De virtuele versie van de PSV-aanvaller presteerde dusdanig goed in een team van een Football Manager-speler dat deze gamer contact zocht met de Argentijn. Romero zorgde voor een gesigneerd shirt. Een mooi gebaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Mij zal je nooit zien bij Bayern München zien. Dat beloof ik. Ik ben trouwens ook alweer bijna dertig, ze zullen voor mij niet hun leeftijdsstructuur overhoop gooien.'
Marco Reus maakt zich nog geliefder bij de aanhang van Borussia Dortmund. 'Ik voel me hier gewoon thuis.' (Frankfurter Allgemeinen Zeitung)

• Wayne Rooney vindt dat Manchester United vol voor Mauricio Pochettino als nieuwe manager moet gaan, de sterke start van Ole Gunnar Solskjaer als interim-coach ten spijt. 'Ole verdient een kans, maar als ik iemand aan zou moeten stellen, dan zou ik vol voor Pochettino gaan', laat de ex-spits van The Red Devils weten in gesprek met ESPN. 'Manchester United is een club die jonge spelers de kans wil geven en Pochettino is iemand die beloften beter maakt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.