Molde meldt akkoord met Feyenoord: middenvelder op weg naar De Kuip

Reacties

Feyenoord kan spoedig een nieuwe versterking op het middenveld verwelkomen. Molde FK meldt zondagavond dat het Fredrik Aursnes heeft verkocht aan de Rotterdammers.

Molde meldt akkoord met Feyenoord: middenvelder op weg naar De Kuip
© Pro Shots

Feyenoord heeft de komst van Aursnes nog niet bevestigd, maar Molde stelt op de clubwebsite dat er sprake is van een akkoord over de transfer van de 25-jarige middenvelder. De enkelvoudig international van Noorwegen (rechts op de foto) zou na rechtsback Marcus Holmgren Pedersen (links op de foto) de tweede speler van Molde zijn die deze zomer overstapt naar De Kuip.

'We willen Fredrik Aursnes bedanken voor vijfenhalf fantastische jaren bij de club', zegt Molde-directeur Ole Erik Stavrum. 'Hij heeft geweldige stappen gezet en heeft zich ontwikkeld tot een fantastische voetballer. Fredrik was een belangrijke speler voor het team en heeft deze stap verdiend na geweldige wedstrijden in de Eliteserien en in Europa.'

Aursnes speelt sinds 2016 voor Molde en kwam tot 193 officiële duels voor de Noorse topclub. In juni maakte hij als invaller zijn debuut voor Noorwegen tegen Griekenland. De verdedigende middenvelder, die voor Feyenoord na Pedersen, Guus Til, Alireza Jahanbakhsh en Gernot Trauner de vijfde versterking wordt, had nog een contract tot het einde van dit jaar.

Spelersprofiel

F. Aursnes


Geboortedatum:
10 december 1995
Leeftijd:
28
Geboorteplaats:
Hareid
Nationaliteit
Noorwegen
Lengte:
1,79 m
Gewicht:
71 kg
Huidige club:
Benfica

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.