Moisander kan spelen, Van Rhijn 'niet helemaal okselfris'

Ajax-trainer Frank de Boer heeft tijdens de persconferentie in de aanloop naar het duel bij Celtic laten weten dat Niklas Moisander in principe kan spelen. Om in Glasgow in het derde Champions League-duel in actie te komen moet de Fin wel de laatste training doorstaan.

Moisander kan spelen, Van Rhijn 'niet helemaal okselfris'

De Boer vertelde ook dat rechtsback Ricardo van Rhijn 'niet helemaal okselfris' is. Mede door die twee onzekerheden is Ajax met negentien man naar Glasgow afgereisd.

De achttien spelers die zaterdagavond met 1-1 gelijkspeelden tegen FC Twente kregen vanmiddag in het vliegtuig gezelschap van Moisander (op de foto tijdens de eerste poulewedstrijd bij Barcelona, 4-0 verlies). De verdediger miste de competitieduels met Utrecht en Twente vanwege een knieblessure.

Ajax treedt dinsdagavond om 20.45 uur op Celtic Park aan tegen de Schotse grootmacht, die in Poule H van het miljoenenbal nog zonder punten is. Ajax heeft door het gelijkspel tegen AC Milan (1-1) een puntje. De Italianen hebben vier punten en Barcelona is met zes punten koploper.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen