'Mogelijke contractverlenging Deschamps streep door plannen Zidane'

Reacties

Mocht Didier Deschamps aanblijven als bondscoach van Frankrijk, dan duikt Zinédine Zidane mogelijk weer op in het clubvoetbal. Een terugkeer in het trainersvak kriebelt meer en meer bij de oud-middenvelder van Les Bleus.

'Mogelijke contractverlenging Deschamps streep door plannen Zidane'
Argentinië
Argentinië
ns
3 - 3
Frankrijk
Frankrijk

Volgens L'Équipe zou Deschamps, die na de verloren WK-finale zondag vragen over zijn toekomst ontweek, zijn contract mogelijk tot 2026 verlengen. Dat zou een langgekoesterde droom van ex-Real Madrid-trainer Zidane in de weg staan.

De zin om het trainersvak weer in te gaan, zou aanzwellen bij de voormalige stilist. Bij PSG zou hij weinig voelen. De avances van Manchester United liet hij links liggen vanwege een gebrek aan structuur en technische mogelijkheden. Juventus zou volgens het Franse medium wel een goede optie zijn voor Zidane. Onder Massimiliano Allegri begon De Oude Dame dramatisch aan het seizoen, maar krabbelde het richting het WK weer aardig op.

Benzema
Nadat hij het WK in Qatar aan zich voorbij moest laten gaan, kondigde Karim Benzema een einde van zijn interlandcarrière bij de Fransen aan. De maandag 35 jaar oud geworden aanvaller houdt het een jaar na zijn rentree bij de Franse nationale ploeg voor gezien.

Benzema zou geen toekomst meer hebben gehad onder Deschamps. Laatstgenoemde zou zich verraden hebben gevoelen omdat Benzema claimde volledig fit te zijn. Toen dat niet het geval bleek te zijn, zou Benzema naar huis zijn gestuurd. Mogelijk had de komst van Zidane verandering gebracht in de interlandplannen van de ervaren spits. De twee werkten eerder succesvol samen bij Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.