Moeder bijt van zich af in transfersoap Cavani

Reacties

De strijdbijl tussen Atlético Madrid en Edinson Cavani is allerminst begraven. Sterker nog, de moeder van Uruguayaan heeft extra olie op het vuur gegooid.

Moeder bijt van zich af in transfersoap Cavani
© Pro Shots

In de transfersoep rond Cavani was er al sprake van een stevig partijtje zwartepieten, waarbij Atlético Madrid en het kamp van de Uruguyaanse spits de schuld voor afketsen van de winterdeal bij elkaar legden.

'Het is schandelijk is hoe sommige spelers met hun zaakwaarnemers en familieleden omgaan met de situatie', sprak Atlético-voorzitter Enrique Cerezo, die claimde dat de entourage van Cavani met hun eigen eisen de transfer hadden gefrustreerd.

Deze woorden vielen helemaal verkeerd in het kamp van Cavani, wiens belangen door halfbroer Walter Guglielmone worden behartigd. Nu heeft ook moeder Berta Gómez met haar versie van het verhaal die woede onderstreept.

'We begrijpen niet waarom de voorzitter zulke onzin heeft verkondigd', zegt de moeder in AS. 'Het doet veel pijn, omdat het absoluut niet waar is dat Walter een persoonlijke bonus had gevraagd voor het tekenen van Edinson. De voorzitter had de eigen fans moeten zeggen dat PSG Cavani niet wilde laten gaan en dat Atlético de gevraagde afkoopsom niet kon betalen.'

Volgens Gómez heeft haar zoon Edinson er zelf alles aan gedaan om een transfer naar Atlético Madrid mogelijk te maken. De spits zette PSG onder druk en was bereid met minder salaris genoegen te nemen. 'Hij wilde spelen voor Diego Simeone en heeft dat steeds weer laten zien. Hij wilde niet dat geld het probleem zou zijn. Als hij voor het geld had gekozen, dan zou hij wel naar Manchester United, Chelsea of Inter Miami zijn gegaan.'

Ondanks het grote ongenoegen over de gang van zaken is de deur naar de Rojiblancos niet dicht. 'Cerezo zal zijn excuses moeten maken', zegt Gómez. 'We zijn niet haatdragend en alles kan worden gerepareerd. Mijn zoon zal ongetwijfeld aanbiedingen krijgen. Maar hij denkt nog steeds naar Atlético te kunnen omdat hij graag wil spelen onder El Cholo.'

Cavani heeft nog een contract tot de zomer in Parijs en kan zodoende over een half jaar transfervrij aan de slag bij een nieuwe club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.