Modric laat nog maar eens zien waarom Spanje bang voor hem is

Reacties

Het Spaanse plan tegen Kroatië is Luka Modric niet aan de bal te laten komen. De middenvelder liet op de training zien waartoe hij in staat is.

Modric laat nog maar eens zien waarom Spanje bang voor hem is
© Pro Shots
Kroatië
Kroatië
nv
3 - 5
Spanje
Spanje

Spanje waakt voor de kracht van Kroatië en met name het gevaar Modric. 'Hoe meer we de bal hebben, des te makkelijker kunnen we hen neutraliseren', zei bondscoach Luis Enrique in de aanloop naar de achtste finale. 'We moeten de Kroaten niet aan de bal laten komen', volgde middenvelder Koke.

Een van de cruciale elementen in het Kroatische spel is geen onbekende voor de Spanjaarden. 'Modric is een van de beste spelers ter wereld. Het is ongelooflijk hoe hij met buitenkant voet kan schieten en passen.' Koke refereerde daarmee aan de manier waarop Modric Schotland op de knieën dwong in de groepsfase. De Kroatische middenvelder liet op de training zien dat het allerminst een toevalstreffer was.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Door zijn jaren bij Real Madrid kent het spel van Modric weinig geheimen voor de Spanjaarden. Koke heeft vaker in La Liga tegenover de Kroatische aanvoerder gestaan. 'Ik zelf hou ervan om tegen de besten te spelen en Luka is een van hen. Soms won hij, soms ik. Hopelijk is het dit keer Koke die wint.'

Modric is opvallend genoeg de enige speler van Real Madrid die maandag in Kopenhagen binnen de lijnen komt. De Koninklijke is bij Spanje niet vertegenwoordigd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.