Modric brandt zijn vingers niet aan Mbappé-speculaties

Reacties

Kylian Mbappé is aan de vooravond van het Champions League-treffen Real Madrid-Paris Saint-Germain een van de meest besproken spelers. Luka Modric houdt zich op de vlakte uit angst voor de boosheid van de Franse club.

Modric brandt zijn vingers niet aan Mbappé-speculaties
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
3 - 1
PSG
PSG

Niet alleen vanwege diens fysieke ongemakken die hem mogelijk de return in Madrid kosten, maar ook vanwege diens mogelijke toekomst in de Spaanse hoofdstad is Mbappé een welkom gespreksonderwerp.

Modric laat zich niet uit de tent lokken. 'We willen allemaal spelen met fantastische spelers en Mbappé is er daar zeker eentje van', zegt de Kroaat op de persconferentie voor de CL-kraker van woensdag. 'Voor ons is het moeilijk om over spelers van andere clubs te praten, omdat die clubs dan boos kunnen worden. Maar ik denk niet dat er geen speler is die niet met hem zou willen spelen.'

De mogelijke absentie van Mbappé tegen Real Madrid is geen onderwerp van gesprek geweest bij Real Madrid. 'We focussen ons op onszelf', aldus Modric. 'Je wenst niemand een blessure toe, ik hoop dus dat het goed gaat met Kylian. Als hij fit is, dan zal hij honderd procent zijn. Als je niet honderd procent bent, dan zal je deze wedstrijden niet spelen.'

Modric tast nog in het duister over het welkom van Mbappé in Santiago Bernabéu. 'Ze zullen ons steunen en niet onze tegenstander. Dat is voor mij het enige logische', zegt hij over de reactie van het publiek op de entree van de Franse aanvaller.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.