Minuut stilte voor Sala bij alle Europese wedstrijden

Reacties

Voorafgaand aan de Europese wedstrijden van deze week zal er worden stilgestaan bij het overlijden van Emiliano Sala. De UEFA heeft aangekondigd dat voor alle Champions League- en Europa League-duels van de komende dagen een minuut stilte in acht zal worden genomen.

Minuut stilte voor Sala bij alle Europese wedstrijden

'Namens iedereen bij de UEFA wil ik mijn condoleances overbrengen aan de familie en dierbaren van Emiliano Sala', zegt UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin op de website van de Europese voetbalbond. 'Ik ben diep bedroefd dat hij op zo'n jonge leeftijd van het leven is beroofd en ik wil alle supporters oproepen om hun respect te tonen ter nagedachtenis aan Sala.'

Sala was op 21 januari in een privévliegtuig op weg van Nantes naar Cardiff nadat hij afscheid had genomen van de mensen bij zijn oude club. De Argentijn zou als recordaankoop bij Cardiff City aan de slag gaan, maar het vliegtuig met daarin Sala en piloot David Ibbotson stortte neer in Het Kanaal. Het lichaam van Sala werd op 7 februari geïdentificeerd. Ibbotson is nog niet gevonden.

Bij Nantes en Cardiff werd al eerder stilgestaan bij het overlijden van Sala, net als bij verschillende andere wedstrijden in Engeland en Frankrijk. De UEFA biedt clubs ook de optie om tijdens hun Europese wedstrijd met rouwbanden te spelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.