Milik krijgt bij Napoli groen licht voor volgende fase herstel

Reacties

Arek Milik heeft maandag goed nieuws gekregen over zijn herstel. De ex-Ajacied kan bij Napoli de individuele training hervatten na te zijn geopereerd vanwege een zware kruisbandblessure.

Milik krijgt bij Napoli groen licht voor volgende fase herstel

Milik raakte eind september opnieuw zwaar geblesseerd aan zijn knie. De 23-jarige Pool stond een seizoen eerder al maanden aan de kant door een gescheurde kruisband. Bij de tweede keer keer was de verwachting dat de herstelperiode zo'n vier maanden zou duren.

De medische revalidatie is inmiddels volledig afgerond, zo heeft Napoli bekendgemaakt. Milik gaat nu beginnen met een persoonlijk trainingsschema om zo snel mogelijk te kunnen aansluiten bij de selectie van trainer Maurizio Sarri. Ook linksback Faouzi Ghoulam heeft groen licht gekregen om bij Napoli een individueel herstelprogramma te gaan volgen. Hij viel begin november weg met een zware kwetsuur.

Milik heeft nog maar een paar maanden om in vorm te raken voor het WK en bij te dragen aan de Italiaanse titelstrijd. Napoli is na twintig wedstrijden de koploper in de Serie A, met een voorsprong van slechts één punt op nummer twee Juventus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.