'Milanese burenruzie bereikt kookpunt: Inter troeft Milan toch nog af'

Reacties

AC Milan had de beste papieren voor Marcus Thuram, maar de Rossoneri lijken nu toch naast de Fransman te grijpen. De 25-jarige aanvaller zou rond zijn met stadsgenoot en aartsrivaal Internazionale.

'Milanese burenruzie bereikt kookpunt: Inter troeft Milan toch nog af'
© Pro Shots

Thuram leek lange tijd op weg naar Paris Saint-Germain in zijn vaderland Frankrijk, maar de zoon van oud-international Lilian Thuram was onder de indruk van het aanbod dat AC Milan hem deed. Daarop trok PSG zich terug uit de onderhandelingen met de spits van Borussia Mönchengladbach, die transfervrij is na zijn vier jaar in Duitsland.

De tienvoudig international mag zich zodoende opmaken voor een verhuizing naar Milaan, maar er lijkt toch een andere afloop aan het verhaal te komen. Inter zou de aartsrivaal namelijk aftroeven in de strijd om de handtekening van de oud-speler van Sochaux en Guingamp.

Bij de finalist van de Champions League moet Thuram de opvolger worden van Edin Dzeko, die donderdag zijn overstap naar Fenerbahçe afrondde. Thuram wist afgelopen seizoen bij Gladbach tot zestien goals en zeven assists te komen. Namens Frankrijk was hij afgelopen seizoen ook actief op het WK in Qatar.

Zo krijgt de Milaneze burenruzie waarschijnlijk weer een nieuw hoofdstuk in de jarenlange historie. De laatste speler die de directe overstap maakte binnen San Siro was Hakan Çalhanoğlu. De 29-jarige Turk verruilde in 2021 het roodzwart van Milan voor het blauwzwart van Inter.

Spelersprofiel

M. Thuram


Geboortedatum:
6 augustus 1997
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
Parma
Nationaliteit
Frankrijk
Lengte:
1,92 m
Gewicht:
90 kg
Huidige club:
Internazionale
Nationaal team:
Frankrijk
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.