Milan zet Inter onder druk met zege op Torino

Reacties

AC Milan heeft in de strijd om Europees voetbal uitstekende zaken gedaan tegen Torino. Door de 1-0 zege bleven de Rossoneri voor de negende keer op rij ongeslagen.

Milan zet Inter onder druk met zege op Torino

Milan begon in uitstekende vorm aan het duel met Torino, want over alle competities gerekend hadden de Rossoneri slechts een van hun laatste zeventien duels verloren. Daardoor was voor de mannen van trainer Sinisa Mihajlovic plaatsing voor Europees voetbal weer in beeld gekomen.

Tegen Torino zette Milan die sterke serie voort. De club kwam op slag van rust op voorsprong via Luca Antonelli, die afrondde na een door Juraj Kucka verlengde corner. Even daarvoor was Keisuke Honda al dicht bij de openingstreffer geweest. De vrije trap van van de Japanner was uiteengespat op de lat.

In de tweede helft had Torino het overwicht. Een kwartier voor het einde kregen de gasten een grote kans via Ciro Immobile, maar zijn knal werd geweldig gepareerd door de deze week zeventien geworden Gianluigi Donnarumma. Milan staat na de zege zesde met 47 punten, slechts één minder dan Internazionale, dat zondag een uitduel met koploper Juventus wacht. Het gat met plek drie, die rechtgeeft op deelname aan de voorronde van de Champions League, bedraagt zes punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.