Mido opnieuw hoofdtrainer bij Zamalek

Reacties

Ahmed Mido Hossam is terug bij Zamalek SC. De voormalige spits van Ajax is als trainer aangesteld na het ontslag van Marcos Paqueta.

Mido opnieuw hoofdtrainer bij Zamalek

Mido vertrok onlangs bij Ismaily. Nadat hij zich eerder al negatief uitsprak over te hoge ambities bij de club, leidde een conflict met de aanvoerder van de ploeg tot een definitieve breuk.

De 32-jarige Mido moet direct aan de bak, want donderdag heeft Zamalek al een wedstrijd op het programma staan. 'We hebben niet veel tijd, dus het wordt onmogelijk om dingen te veranderen voor de wedstrijd van morgen. Ik zal uitgaan van de huidige formatie van het team voor het duel met Dakhlia. Daarna ga ik spelers selecteren op basis van hun inzet en vastberadenheid om te winnen.'

'Ik denk nog steeds dat Zamalek de sterkste ploeg van de competitie heeft, ook sterker dan Al Ahly', vervolgt hij. 'Wij zijn absoluut in staat om de titel te behalen, al is het na twaalf speelrondes nog te vroeg om de grote titelfavoriet aan te wijzen.' Mido was van januari tot de zomer van 2014 ook al trainer van Zamalek. Die ploeg bezet in Egypte momenteel de vierde plaats, twee plekken hoger dan de vorige werkgever van de oud-spits.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.