Met Kuijt als invaller verliest Liverpool ook bij Bolton

Liverpool wacht nog altijd op de eerste competitiezege van 2012. Zaterdag verloren The Reds op bezoek bij laagvlieger Bolton Wanderers: 3-1.

De ploeg van manager Kenny Dalglish, waar Dirk Kuijt opnieuw op de reservebank begon maar na een uur inviel, beleefde een valse start. Al na drie minuten spelen nam de thuisploeg de leiding door een doelpunt van Mark Davies. Nog binnen het halfuur stond de 2-0 op het bord: op aangeven van ex-NEC'er Chris Eagles schoot Nigel Reo-Coker hard raak.

Kort voor de rust bracht Craig Bellamy de spanning weer terug. In de tweede helft beging Liverpool dezelfde fout als in de eerste helft door opnieuw een snelle tegentreffer te incasseren. Voormalig AZ-speler Grétar Rafn Steinsson bracht de marge weer op twee. Deze klap kwamen de bezoekers niet meer te boven.

Bolton is door de winst voor even verlost van de onderste plaatsen, terwijl Liverpool blijft staan op plek zeven. Foto: VI Images