Messi: 'Mijn honger naar wedstrijden nooit verdwenen'

Reacties

Met een ongekende rentree tegen Getafe heeft Lionel Messi zich weer als vanouds laten gelden. De Argentijnse aanvaller voelt dat het 'beetje bij beetje' beter gaat.

Messi: 'Mijn honger naar wedstrijden nooit verdwenen'

'Blij met resultaat met oog op de return. Ongelooflijke rentree van Leo', verwoordde  Andres Iniesta op twitter na de 4-0 zege op Getafe het gevoel bij Barcelona. De middenvelder had woensdag na ruim een uur plaats gemaakt voor zijn Argentijnse ploeggenoot, die na twee maanden aan de zijlijn een opmerkelijke comeback maakte.

Met twee treffers in het Copa del Rey-duel liet Messi zien dat hij weer helemaal terug is. Vooral zijn tweede doelpunt was een schoonheid. 'Twee maanden buitenspel staan was echt moeilijk, maar mijn honger naar het spelen van wedstrijden is nimmer verdwenen', meldde de aanvaller na afloop.

'Ik heb zonder pijn gespeeld. Ik ben zeer blij. Ik voelde me al lekker op de training, en beetje bij beetje gaat het beter', aldus Messi, die nog in het midden liet welke rol hij zaterdag in de topper tegen Atlético Madrid speelt.

'Of ik dan in de basis sta? We moeten praten met trainer Tata ( Gerardo Martino, red) en de medische staf wat ze besluiten', zei de Argentijn, die het zelf wel zou weten. 'Ik wil altijd spelen en de ploeg helpen.'

Filmscript
Ook Martino was onder de indruk van de rentree van zijn sterspeler. 'Zijn loopbaan is als een goed filmscript. Iedere keer dat je denkt dat het wat minder wordt, wordt het nóg beter en schiet hij er binnen een paar minuten twee in. Maar hij was niet de beste man van het veld, dat was Cesc Fabregas', roemde hij de andere Barcelona-uitblinker die eveneens twee keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.