Messi: 'Ik heb mijn droom kunnen waarmaken'

Reacties

Lionel Messi nam maandagavond bij de Laureus Awards de prijs voor Sportman van het Jaar in ontvangst. Een prijs die hij maar wat graag wilde winnen.

Messi: 'Ik heb mijn droom kunnen waarmaken'
© Pro Shots

Niet geheel verrassend pakte Messi in Parijs de prestigieuze titel. Die heeft hij onder meer te danken aan het succes in Qatar, waar Argentinië de derde wereldtitel ooit won. 'Het is altijd leuk om erkenning te krijgen, maar voetbal is een teamsport en dit jaar heb ik mijn grootste droom vervuld: het winnen van het WK', sprak Messi.

'Het heeft me veel gekost, helemaal aan het einde van mijn carrière. Ik had veel geluk met Barcelona en veel verdriet met het nationale team, maar ik kwam veel hobbels tegen en daardoor heb ik mezelf kunnen verbeteren. Ik wil mijn familie en dierbaren bedanken, die mij respecteren. Ik heb mijn droom kunnen waarmaken. Hoewel het even geduurd heeft, is dit het beste dat mij en ons land in lange tijd is overkomen.'

Messi lijkt zich nu op te maken voor een rentree bij Paris Saint-Germain. Hij werd door de club voor twee weken geschorst omdat hij een ongeoorloofde trip naar Saudi-Arabië maakte, maar inmiddels zit het weer goed tussen club en speler.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.