Messi blijft bij Barcelona

Reacties

Lionel Messi heeft besloten bij Barcelona te blijven. Dat heeft de Argentijnse sterspeler laten weten tegenover Goal. Messi wil de club van zijn leven niet voor de rechter slepen.

Messi blijft bij Barcelona
© Pro Shots

Met de bevestiging van Messi komt de soap rond zijn mogelijke vertrek tot een voorlopig einde. Het onderhoud tussen vader Jorge Messi en Josep Maria Bartomeu leverde woensdag aanvankelijk nog geen oplossing op voor de impasse. Messi wilde nog steeds transfervrij vertrekken, terwijl Barcelona vasthield aan de afkoopsom van 700 miljoen euro. Jorge Messi verstuurde daar vrijdag nog een brief over aan La Liga. Ondanks zijn aanhoudende kritiek op het bij Barcelona gevoerde beleid blijft Messi dus toch.

Waarom Messi zo lang niets van zich laten horen? 'Ik had na de nederlaag tegen Bayern München nergens zin in. Ik wilde de tijd laten verstrijken en daarna pas naar buiten treden om alles op te helderen', zo vertelt de Argentijn. Hoewel dat niets verandert aan zijn wens om te vertrekken, heeft Messi om een rechtsgang te voorkomen besloten om Barcelona komend seizoen trouw te blijven.

Dat is goed nieuws voor Ronald Koeman. De kersverse Barcelona-trainer dreigde door de uitgesproken vertrekwens zijn sterspeler te verliezen. Nu blijft Messi toch beschikbaar. De 33-jarige aanvaller diende in zijn loopbaan geen andere club dan Barcelona. In 731 wedstrijden was Messi goed voor liefst 634 doelpunten. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lees hier het statement waarmee Messi zijn langere verblijf bevestigde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.