Mertens wijst naar Napoli voor reden vertrek: 'Had anders kunnen aflopen'

Reacties

Dries Mertens (35) heeft inmiddels twee keer zijn opwachting gemaakt voor Galatasaray, maar blikt toch nog een keer terug op zijn overstap van Napoli. Mertens stelt dat de clubleiding van de Italiaanse club te laat in actie kwam om hem nog te behouden.

Mertens wijst naar Napoli voor reden vertrek: 'Had anders kunnen aflopen'

Mertens, topscorer aller tijden bij Napoli, trok deze zomer na negen jaar de deur achter zich dicht bij de tweevoudig kampioen van Italië. De voormalig speler van AGOVV Apeldoorn, FC Utrecht en PSV vertrok transfervrij en tekende een contract bij Galatasaray.

'Het waren negen geweldige jaren en had het ook allemaal anders kunnen lopen', zei Mertens in gesprek met DAZN. 'Ik denk dat de clubleiding eerder over een nieuw contract had kunnen praten. Maar ik ben nu ook blij. Samen met mijn gezin ben ik aan een nieuw avontuur begonnen.'

'Ik speel bij een geweldige club en we wonen weer in een geweldige stad. Het was moeilijk voor ons om Napels te verlaten. Mijn vrouw huilde bij de gedachte om te vertrekken. We hebben besloten om ons huis te behouden en daar ook zo vaak mogelijk terug te keren', vertelt de 105-voudig international van België.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.