Memphis komt met volgende hoopgevende update van herstel

Reacties

Memphis Depay lijkt niet erg onder de indruk van de kritiek dat hij misschien wel erg snel herstelt van zijn kruisbandblessure. Onder het motto "laat anderen maar praten terwijl wij hard werken" deelt Memphis op social media een filmpje waarop hij zelfs al sprintjes trekt.

Memphis komt met volgende hoopgevende update van herstel
© Pro Shots

Memphis liep in december een kruisbandblessure op in zijn linkerknie tijdens het competitieduel met Stade Rennes. Deelname met Oranje aan het EK 2020 leek een onmogelijke opgave, maar zestien dagen nadat hij werd geopereerd stond de aanvaller alweer op de loopband.

Niet veel later deelde Memphis weer een video waarop te zien was hoe hij meerdere oefeningen deed en ook alweer tegen een bal trapte. Vorige week nog was Memphis weer op het trainingsveld te bewonderen, waar hij individuele oefeningen deed. Met de nieuwe video-update lijkt het herstel al in een vergevorderd stadium te zijn.

Oranje speelt op 14 juni zijn eerste groepswedstrijd, tegen Oekraïne. Hét ultieme doel voor Memphis, die dinsdag nog bezoek kreeg van bondscoach Ronald Koeman.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.