Memphis keert acht dagen voor CL-duel met Feyenoord terug op de training

Reacties

De rentree van Memphis Depay komt steeds dichterbij. De 29-jarige aanvaller maakte maandag zijn opwachting op de training van Atlético Madrid.

Memphis keert acht dagen voor CL-duel met Feyenoord terug op de training

Na drie vrije dagen moesten de spelers van Atlético zich maandag weer melden in Majadahonda Sports City, het trainingscomplex van de club. Onder hen was Memphis Depay, die sinds 24 september geen officieel duel meer speelde voor de nummer vier van La Liga. Sinds de 3-1 overwinning op Real Madrid ontbreekt de aanvaller met een spierblessure.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Diego Simeone liet vorige week al weten dat de terugkeer van Memphis zich aandient. De Argentijnse oefenmeester kijkt ernaar uit om de Nederlander, die de laatste zeven competitiewedstrijden van Atlético aan zich voorbij moest laten gaan, weer in te kunnen zetten. Memphis was maandag een van de tien veldspelers die deelnam aan de trainingssessie en vervolgens de sportschool inging

Het is nog niet bekend of Memphis komend weekend alweer in de wedstrijdselectie wordt opgenomen. Atlético krijgt zaterdag bezoek van Real Mallorca. Drie dagen later wacht in De Kuip het Champions League-duel met Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.