Memphis is Babel voorbij en heeft grote namen in het vizier

Reacties

Memphis Depay en Denzel Dumfries bereiken zaterdagavond in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro een fraaie mijlpaal.

Memphis is Babel voorbij en heeft grote namen in het vizier
© Pro Shots
Nederland
Nederland
4 - 0
Montenegro
Montenegro

De 27-jarige aanvaller van Barcelona gaat op voor zijn zeventigste interland, waarmee hij het totaal van Ruud van Nistelrooy en Jan Wouters evenaart. Met zijn nakende optreden tegen Montenegro steekt Memphis Ryan Babel voorbij op de lijst van spelers met meeste interlands.

Gezien het volle programma dat Oranje te wachten staat, is de kans groot dat de ex-smaakmaker van Olympique Lyon snel zijn opwachting maakt in de top 25.

De Memphis-regio:

Speler Caps
19. Dennis Bergkamp 79
19. Mark van Bommel 79
19. Patrick Kluivert 79
22. Ronald Koeman 78
23. Klaas-Jan Huntelaar 76
24. Edgar Davids 74
25. Hans van Breukelen 73
25. Frank Rijkaard 73
27. Michael Reiziger 72
28. Jan Wouters 70
28. Ruud van Nistelrooy 70
28. Memphis Depay 70

Dumfries, die woensdag tegen Noorwegen nog met een rol als invaller genoegen moest nemen, is de tweede international in korte tijd die de kaap van 25 caps rondt. Drie dagen geleden kreeg Davy Klaassen dat voor elkaar.

Ook Steven Berghuis (dertig caps) staat op een mooi rond getal zodra zaterdagavond het eerste fluitsignaal klinkt in het Philips Stadion.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Nederland
Meer over Nederland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.