Memphis in Barça-shirt op het veld van Camp Nou: 'In de voetsporen van Cruijff'

Reacties

Memphis Depay zal zich nu écht speler van Barcelona voelen. Hij trainde al mee en werd al gepresenteerd, maar heeft nu ook voor het eerst het magische shirt van de Catalanen aan mogen trekken én stond voor het eerst op het veld van Camp Nou.

Memphis in Barça-shirt op het veld van Camp Nou: 'In de voetsporen van Cruijff'
© Pro Shots

De transfer van Memphis naar Catalonië werd tijdens het EK afgerond, eerder deze week landde hij in Catalonië, waarna hij donderdag officieel werd gepresenteerd. Eerst ondertekende hij zijn contract en gaf hij tegenover het clubkanaal zijn eerste échte interview, waarin hij zich onder de indruk toonde van zijn nieuwe werkomgeving. Daarna toog hij met clubvoorzitter Joan Laporta naar de rand van het veld, waar de twee de media toespraken.

Vervolgens kleedde Memphis zich om en poseerde hij - al jonglerend met een bal - voor de camera's van de aanwezige journalisten. Barcelona toont zich ondertussen blij met de komst van Memphis. 'In de voetsporen van Johan', zo schrijft de club op Twitter, uiteraard verwijzend naar Johan Cruijff.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hieronder de beelden van de presentatie van Memphis:

© Pro Shots
© Pro Shots
© Pro Shots
© Pro Shots
© Pro Shots
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.