Memphis heeft Oranje-mijlpaal binnen handbereik

Reacties

Memphis Depay houdt waarschijnlijk een fraai souvenir over aan de oefentrip van Oranje. Als de aanvaller tegen Polen of Oostenrijk in actie komt, bereikt hij een mijlpaal.

Memphis heeft Oranje-mijlpaal binnen handbereik

Na zijn optreden tegen Ierland (1-1) heeft Memphis 24 interlands achter zijn naam. Het betekent dat hij na zijn volgende wedstrijd van Oranje een zilveren schaal ontvangt, behorend bij het aantal van 25 duels voor de nationale ploeg.

De 22-jarige Memphis speelde in 2013 zijn eerste interland. De toenmalig speler van PSV deed dat in een oefenwedstrijd tegen Colombia, die in 0-0 eindigde. Hij maakte een jaar later deel uit van de selectie die derde werd op het WK en maakte daarna een transfer naar Manchester United.

Of Memphis woensdag tegen Polen in de basis staat, valt na zijn magere optreden tegen Ierland (1-1) te bezien. De vleugelspits kampt al deze hele jaargang met een vormcrisis. Hij was de laatste maanden van het seizoen reserve bij zijn club en behoorde voor de gewonnen FA Cup-finale niet eens tot de wedstrijdselectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.