'Memphis gelooft in zijn kansen na komst Lewandowski en wil bijtekenen'

Reacties

Memphis Depay stevent af op een contractverlenging bij Barcelona, zo meldt Sport vrijdagmiddag. De aanvaller staat op dit moment nog maar een jaar onder contract, maar wil volgens de sportkrant in Camp Nou blijven. Er worden intern stappen gezet om Memphis tot medio 2025 te laten bijtekenen, zo klinkt het.

'Memphis gelooft in zijn kansen na komst Lewandowski en wil bijtekenen'
© Pro Shots

Barcelona ziet het niet zitten om Memphis zijn laatste contractjaar te laten ingaan zonder garantie op een verlenging. De club zit krap bij kas, maar volgens Sport gaat er geen flinke salarisverhoging gepaard met een nieuwe verbintenis voor Memphis. Ondanks de mogelijke komst van Robert Lewandowski wil de spits voor zijn kansen gaan bij Barcelona.

Toch is een langer verblijf van Memphis geen voldongen feit, waarschuwt Sport. Als een goed bod binnenkomt waar alle partijen zich in kunnen vinden, zou de ster van Oranje deze zomer nog kunnen vertrekken. Arsenal zou al interesse hebben getoond, maar is niet concreet geworden. Omdat de tijd begint te dringen, wil Barcelona het nieuwe contract rondmaken.

Als Memphis niet bijtekent, riskeert Barcelona een transfervrij vertrek in de zomer van 2023. Zo ver wil de club het niet laten komen. Omdat de relatie tussen Memphis en de clubleiding goed is, worden er geen grote problemen verwacht. 'Als er nu geen bod binnenkomt en Memphis niet veel minuten maakt, staat hij tijdens het WK op een groot podium in de etalage. Barcelona verwacht om die reden in januari goede biedingen binnen te krijgen', aldus de sportkrant.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.