Memphis direct gebombardeerd tot leider bij Barcelona

Reacties

Barcelona snakt na het vertrek van Lionel Messi naar een nieuwe ster in de voorhoede en Memphis Depay is goed begonnen aan zijn missie om die status voor zichzelf op te eisen. In de Catalaanse media wordt de Nederlandse zomeraanwinst nu al naar voren geschoven als leider.

Memphis direct gebombardeerd tot leider bij Barcelona
© Pro Shots
Athletic de Bilbao
Athletic de Bilbao
1 - 1
Barcelona
Barcelona

Memphis kende vorige week een bevredigend competitiedebuut tegen Real Sociedad en voorkwam zaterdag met een fraai doelpunt een nederlaag bij Athletic Bilbao (1-1). De Spaanse media waren zondag in hun analyses over deze wedstrijd al lyrisch over Memphis. AS, Marca, SPORT, Mundo Deportivo: allemaal strooiden ze met complimenten voor de Nederlander.

Maandag gaat de lofzang vrolijk verder. Memphis staat groot op de voorpagina van het Catalaanse SPORT, met daarbij de alleszeggende kop: Leider Memphis. 'Zijn grote obsessie is om zichzelf naar voren te schuiven als een ster in een groot team en ervoor te zorgen dat hij prijzen wint met zijn ploeg', stelt de krant over de deze zomer transfervrij binnengehaalde spits.

Bij Mundo Deportivo, net als SPORT ook een Catalaanse krant, staat Memphis maandag ook al op de voorpagina. Hier moet hij de spotlights delen met Frenkie de Jong, zaterdag de grote uitblinker aan de kant bij Barcelona. Mundo Deportivo geniet nu al van de goede samenwerking tussen de twee Nederlanders en kijkt uit naar wat er allemaal nog zal komen.

Aankomende zondag speelt Barcelona in de derde speelronde van het La Liga-seizoen thuis tegen Getafe. Vervolgens zal de competitie kort onderbroken worden vanwege een interlandbreak.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.