McKennie veegt handen af aan fotograaf: 'Mijn shirt was vochtig'

Reacties
McKennie veegt handen af aan fotograaf: 'Mijn shirt was vochtig'
© NOS
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Een opmerkelijk moment in de verder niet al te spraakmakende wedstrijd tussen Engeland en de Verenigde Staten: in de slotfase van de eerste helft droogde Weston McKennie zijn handen af aan een fotograaf. De middenvelder van Team USA kreeg geen grip op de bal.

Engeland
Engeland
0 - 0
Verenigde Staten
Verenigde Staten

McKennie moest een ingooi nemen, maar had natte handen. Hij zocht de dichtstbijzijnde fotograaf op en droogde zijn handen aan diens hesje. De fotograaf oogde verbaasd, maar kon er uiteindelijk wel om lachen.

'Ja, nee, mijn shirt was vochtig', zei een lachende McKennie tegen het Duitse ARD, dat hem interviewde omdat McKennie jarenlang voor Schalke 04 speelde. 'Ik kon de bal niet goed ingooien. Ik gebruikte zijn hesje om mijn handen te drogen. Zoals je kon zien: ik gooide in en won een corner. Prima.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.