McClaren maakt rentree bij Derby County

Reacties

Steve McClaren is per direct teruggekeerd bij Derby County. De voormalig trainer van onder andere FC Twente gaat een dubbelfunctie vervullen bij The Rams.

McClaren maakt rentree bij Derby County
© Pro Shots

McClaren werkte zeven jaar geleden als manager bij Derby County. Nu keert hij terug in de andere rol. Naast het adviseren van de clubleiding wordt hij op interim-basis technisch directeur bij de club uit het Championship.

Een van zijn eerste taken zal zijn het vinden van een nieuwe manager. Sinds het ontslag van Phillip Cocu na aanhoudende slechte resultaten staat een viermansschap aan het roer, met Wayne Rooney het meest aansprekende gezicht van dat nieuwe technische leiding.

'We zijn zeer gelukkig met de hulp en de steun op deze kritieke tijd', zei directeur Stephen Pearce. 'Zijn kennis, zijn ervaring en zijn trainerskwaliteiten zullen van onschatbare waarde zijn voor ons. Ik ben ervan overtuigd dat hij een enorme bijdrage zal leveren.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.