McClaren laat laatkomers thuis voor EL-return in Andorra

FC Twente-trainer Steve McClaren laat een groot deel van zijn selectie thuis voor de return van aanstaande donderdag tegen UE Santa Coloma in de eerste voorronde van de Europa League. De Engelsman neemt alleen spelers mee die al vanaf 18 juni in training zijn, aangevuld met enkele jonge spelers die bij de UEFA zijn aangemeld voor deze wedstrijd.

McClaren laat laatkomers thuis voor EL-return in Andorra

Behalve EK-gangers Luuk de Jong en Andreas Bjelland gaan ook Leroy Fer, Nacer Chadli, Dusan Tadic, Douglas, Roberto Rosales, Rasmus Bengtsson en Nikolay Mihaylov niet mee naar Andorra. De geblesseerde Denny Landzaat blijft eveneens thuis.

De Chileen Felipe Gutiérrez moet zich nog altijd bij de selectie aansluiten. De aanwinst van de Tukkers is in zijn geboorteland om een werkvergunning aan te vragen en kan waarschijnlijk pas volgende week aanhaken bij de groep.

Bij winst op Santa Coloma speelt Twente, dat de eerste wedstrijd in het tweeluik met de club uit het dwergstaatje Andorra ruim won (6-0), de tweede voorronde tegen Inter Turku uit Finland. Die duels worden op 19 en 26 juli gespeeld. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's