'Mbappé heeft na komst Messi geen excuus meer om PSG te verlaten'

Reacties

Na het aantrekken van Lionel Messi heeft Kylian Mbappé volgens de clubleiding geen enkele reden meer om bij Paris Saint-Germain te vertrekken. De Franse ster wordt al wekenlang in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid en hult zich nog altijd in nevelen over zijn toekomst.

'Mbappé heeft na komst Messi geen excuus meer om PSG te verlaten'

Het is een publiek geheim dat de Spaanse grootmacht zijn pijlen heeft gericht op Mbappé, die nog maar over een eenjarig contract beschikt bij PSG. Dat betekent dat clubs vanaf 1 januari zonder toestemming van zijn werkgever om tafel mogen met de 22-jarige aanvaller.

'Maar ik denk dat iedereen weet waar de toekomst van Kylian ligt: hij is een Parijzenaar', stelde Nasser Al-Khelaifi onomwonden tijdens de perspresentatie van Messi. De PSG-baas kan het zich niet voorstellen dat Mbappé nog op een vertrek aast. 'Hij zei dat hij een competitief team wil. Er is nu geen excuus meer voor hem, hij kan niets anders doen dan blijven.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Messi liep woensdag alvast vooruit op de adembenemende voorhoede die hij in de Franse hoofdstad gaat vormen met Mbappé en Neymar. 'Ik ben er ontzettend blij mee. Het is mooi om mijn dagelijks leven met hen en de rest van de selectie te delen. Dit team is ongelooflijk.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.