Mazraoui ondanks blessure opgenomen in voorselectie Marokko

Reacties

Noussair Mazraoui is opgenomen in de voorselectie van Marokko voor de Afrika Cup. Dat is nieuws dat zijn club Bayern München niet graag ziet, want de rechtsback ontbreekt bij de Beierse gigant door een spierscheuring.

Mazraoui ondanks blessure opgenomen in voorselectie Marokko
© Pro Shots

Bayern zelf heeft geen informatie vrijgegeven over de herstelduur voor Mazraoui, diverse Duitse media hinten erop dat het zeker nog weken, mogelijk een maand duurt voordat de genezing voltooid is. De start van de Afrika Cup, op 13 januari, zou in dat geval te vroeg komen. In de komende weken moet blijken of Mazraoui ook tot de definitieve selectie van de Leeuwen van de Atlas behoort.

In dat geval mist Thomas Tuchel één van zijn opties op de rechtsback mogelijk tot 11 februari, de dag van de finale. De coach moet waarschijnlijk ook Eric Maxim Choupo-Moting missen, de aanvaller zit bij Kameroen in de voorselectie. Ook Min-jae Kim is weg, want in ongeveer dezelfde periode als de Afrika Cup wordt het kampioenschap van Azië gehouden, waar de Zuid-Koreaanse verdediger één van de blikvangers is.

Na een slecht verlopen transferperiode zou de uittocht van spelers voor landentoernooien een extra stimulans zijn voor Bayern om de selectie in januari te versterken, zo vermeldt Sport1, waarbij het sportmedium wel aantekent dat de clubleiding heeft gewaarschuwd dat het de winterse transferperiode doorgaans als moeilijker ervaart.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Marokko
Meer over Marokko
Meer Afrika Cup
Meer over Afrika Cup
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Meer N. Mazraoui
Meer over N. Mazraoui
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.